assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Friday, January 28, 2011

Banyak NAK TULIS tapi mcm takde idea pulak ;)

assalamualaikum!

hiihii.nmpk tak tajuk kat atas uw?selalunya kan kalau kat hostel msty aku rndu nak blogging.nak curhat.nak story bagai bagai kat blog.bengong lah aku nyh.tapi dah depan mate ttbe idea hilang.bmggu tak update.budak kecik kan banyak keje sekolah.adess.baru aku taw ape rasenya jadi budak form 5.rushing habes.

ari ni kan ari JUMAAT.HAHA.tu semua org pon tau kan.(nak ketuk pale aku lah tu)tapi utk dak TIJB @ NAME RASMI : SM TEKNIK JB.kami ade JALINAN MESRA.mesra sgt ke jalinan antara kami?teruk bai aku kena ! adehh. tu kot antara sebab mood nak menulis aku hilang.tu lah pasal .adek adek (eh !) yg form 4 tu tak yah enjoy sakan sangat oke!study jek physics,chemist and add math yg SENANG GILA  tol tol ok.huhu.

khamis mlm jumaat aku tak tau nape aku rase tired gler.time org dok bace yaasin(pluss menikmati suara si pembaca kot)aha ;) aku dok bukak surah yaasin tapi jieya ngan aku sedap bantai tido .dalam keadaan duduk lagi! so how? impress tak?cepat lah angguk kepala! (suka aku aje nak perintah perintah org) siang tuh actually ade org dari MSU dtg bagi ceramah motivasi.sempat lah gak aku curi curi tidur.dasat.tgok dak2 lelaki tdo lagi aku tabik.statik tak brgerak gerak.mcm mcm pose ade.

mlm tu prep kejap jek.ye ah smpai kul 10 jek kott.then,time for what!!!!tashkir,lah!lagi?before that kitorang kena kemas kemas prep yg tersedia cantik(perasan pulak)tu sebab loker kami nak diambil.waa.rase nak meratap dengan kehilangan loker2 kesayangan kami tuhh.nnti dapat loker baru yg tak se'best' loker lame.demand kan aku nyh.dulik hape aku.loker lame mcm lagi banyak jasa.pergh statement aku!


kitorang kena keluarkan segala buku buku and nenek moyang harta karun yg ade dalam loker.letak lah kat mane mane,kan!dorm ke.berangkut bawak balik umah ke.waa.mcm ape jek prep aku dipenuhi buku buku.nmpk sgt semua RAJIN BACA BUKU.ewahh.gebang lebih.tp tak bleh lah snap gmbr.camera are nit allowed.imagine jek lah prep aku mcm ni.tapi takde lah dekwa kan.

nota kaki :: arwah baik orgnye dah jadi sweet pulak (kata mumtaz) ;)






2 comments:

Cik Aish said...

ooww form 5 ye..hehe hep jgn memain..spm nak dkt..hehe

kepochicomel said...

yaww..SPM..