Posts

Showing posts from February, 2012

Complete ?

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

 assalamualaikum!

amek hadiah nie (:

Sepi Seketika

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
assalamualaikum!
diam.
sepi tanpa kata.
bicara tanpa bunyi.
usah ditanya mengapa.
hanya aku punya jawapannya.
mungkin diam itu lebih baik.

facebook deactivate.


handphone off.


bukan aku melarikan diri.


tapi...entah!


aku tak punya jawapan yang pasti ):


Happy Bitrhday January Babies ! HIHI.KAPTEN D dah tua kau tau tak.

Image
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
assalamualaikum!
hai gadis cun sekalian dan lelaki bajet hensem semua :P hihi.kali nie aku nak cakap happy birthday kat all january babies.termasuklah dekat budak nieyang lahir 18 january :
hikhikk.nie la azra.ooopss.korang takkan kenal dia dengan nama tuh , sebab nama glamer dia kau tau ape? ayang (sila jangan pelik ) @kapten D for dajal  & cik artis (ni mse zaman bebudak mentah kitorang panggil dia nama nie)
masa awal awal form four dulu kitorang panggil dia azra.hhu.mula mula aku pun tak ok gak dengan dia.nampak macam garang.tapi bila dah kenal , amek kau.memang boleh layan kepala.cool je.cuma angin kuskus dia datang.ha,time tu singa lapar pun kalah.tapi,dia marah kejap je pun.tapi aku budak baik,yang selalu terkena mestilah aku.haha. * lantak.. suka ati aku la nak perasan kan ^^
then entah camne leh tertimbul pulak nama ayang.aku pun macam.ape pelik sangat nama dia nie kan ? nak aku sayang dia pulak.hihi.then lamelame dah terbiasa pulak dengan …