Posts

Showing posts from December, 2016

Kawan Sahabat Segelak Seia Bersama Belum Tentu Menangis Pun Bersama.

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 

assalamualaikum!

Memandangkan aku rajin hari ini jadinya aku nak update blog. Okay dah tak payah cerita la benda ni. Tak ada sesiapa hairan pun kalau kau nak update blog. 

Dalam entri ni aku cuba nak senaraikan nama kawan kawan aku yang masih rapat dengan aku. Eh KEJAP. Tiba tiba rasa malas hahahaha. Kau tahu sebab apa ? Kalau terlepas nama kang ada yang merajuk payah aku. 

Kawan. Member. Friends. Sahabat. Apa apa aje la janji bawak makna yang sama. Dulu aku tak pernah percaya yang kita akan ada ramaiiiiiiiiii ok jap taip semula raaaaaamaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kawan tapi yang stay hanya dua tiga empat dan jugak mungkin seorang. Sebab tak semua orang nak dengar masalah kita setiap masa. Diorang pun ada komitmen diorang sendiri. Kena faham dan ingat tu. 

Aku rasa semua orang yang aku jumpa dalam dunia ni baik dkt sekolah rendah, menengah, agama, teknik JB, matrikulasi, dan universiti dan alam kerja (Hospital Putra Melaka dan Costar Ag…