Posts

Showing posts from June, 2010

Eh eh ape yer??

Assalamualaikum...
haa...ny mungkin last entry aku sebelum balik ostel..ye jek kw ain..!!hee :) ye kot..haa..skrg nyh..widget di blog aku pon dah bertambah..tmbh lawa+cantik=berseri-seri mcm gelang emas mak joyah[tu lg dasyat-sebatu lagi dah nampak]..kiikii... ;)
aku nak lek ostel ttbe jek nk cter byk bnde ary nyh..ewahh..mcm la lps nyh x lek uma agy,kan??yer lah..even lek tiap mggu lom tntu smpt..kan??kan??alahh..smpt kan jek lah nnty yer.. (",) fyi,aku wat blog walking td,n jmpe org nyer widget yg best2..tuh yg nak wat gak uh..jmpe mmber TIJB nyer blog skaly..aku follow dyeorg..Atiqa[dak 4 k2-sme course ngan aku],Effa si pink[budak ny memg gler pink sgt2.........] x cy??g lahh blog dyer..omg!!si pink yg memang gler pink..bhaaaa :) sory yer dear..
alamak..ttbe aku lpe nk tulis sal pe..short term of memory lol...huaahuaaa..oh idea oh idea..d manekah engkau..alamak..aku lari nyorok la woii...ok lah..mslh nyer,,aku tade chatbox aje..spe leyh tlg msokkn??ermm..
Wassalam...

Yeayy...!!!

assalamualaikum..
entri kedua untuk ary nyh... :) ahaaa :) npee aku hepy nyh??haa..sbb sbb..aku dpt beg sekolah baru..ily lah mak!!mak aku belikan beg wrne itam..senang law kotor,x nmpk,kan??kan??alasan la kw ain..lg 1,aku da dapat widget budak comel+selamat datang..HAA...comel+kiut,,taw!!
secondly(ktiga lah!!)..aku nk lek ostel!!huu..best nyer..x sbr nk jmpe korang kengkawan..nk prep,,nk tdor dorm..nk mkn kat dm.nk jpe cgu nani yg bru kawin-selamat pengantin baru,my dearest teacher.!!tp agk seram nk mnunggu result exam..mcm byk jek yg aku gagal :( ??nta..alaa..cube lg ye..tp permasalahannya..aku x siap hwk lg lahh..cm ner nyh korang?ermm..redha je lah..hee =)

skrg nyh,tgh nk dgr lagu  Teman Sejati by brothers kat FB.Dedicated from Syazmeer untuk ex tsni..hmm..nyh one of favvy aku..da lme cr tp aku x aw tajuk..thanxz syazmeer!!law korang nk dgr gak search jek eh kat Youtube..haa..jgn syok nengok bnde lain..mlm nyh nak tgk tv citer Janji Kekasih..mcm best.even aku balik tiap2 mgu,ary …

What A Day.....(:

Assalamualaikum...

Hmm....semalam dah start wat kerja sekolah..Memang banyak..tapi,dalam banyak2 pon still sempat curi masa untuk g cc hangout 3 org mcm dulu2.kitorang pon skrg memg da jrg dpt spend time sme2...:'( aku busy dgn hal aku n dyeorg pon sme..law aku free,dyeorg x...bgtulh sbaliknyer...x per2..hari2 jmpe t boring lak an *nak pujuk aty jerk nyh..G Giant beli test pad n pen hitam[utk wat hwk esei Chemistry]...then,cm byase..smbl bjln mulut x hnti bgrk,bcerita,bergosip..heehee:)kitorg memg x leyh jmpe memg akn jd mcm geng BJP[bedah,joyah.peah]ermm..spe tuh??nta,aku pon x knl!!tp Amalina ckp memg ade geng nyh kat TIJB,nta lahh aku mls nk cmpor..Hajar pon memang nak g dobi utk hntr comforter.ahaa..=)skali tgok...da mcm nk lari rumah pon ade..ye lah..dengan beg bsr..tp...awas!!jgn slh fhm taw..ehee...;0..byk bnde yg kitorg borkkn and citer lme2 yg aku ptot tau[ske jd penyibuk tau..x lah..ambil berat..hmm..konon!!kalis lak]..oh..btape ktgglnnyer aku!!hee... (=_=)..cter da basi…

Hmm..Sambung Citer..

Image
Hmm..tdor uma mak cik dr ary isnin sbb ade tuisyen Fizik.First2,ta nak tdow tau!!Tpy,,dsbbkn ade kls smpai ary Rabu,means tiga ary bturut2 lah kan..So,utk mengelakkan pembaziran duit minyak mak aku,aku pon tdow lah sne.. :) Alah,,korang pon faham kan ekonomi tengah gawat la nyh,,jadi kena praktiskan amalan berjimat cermat..Huu..jadi pakar ekonomi lak aku..Ehee..saja cuba!!Agak2 law g interview..lulus ta??Ahhaa..mungkin sahaja orang pertama yang di REJECT!!!Haaaa.....padan muke kw ain!!
Ok...sudah2 lah tu mmbebel..Ta abez2 nk melalut dak nyh..Memang nyh..tengok tu..melalut lagi..Ok..mlm tu dmm..Tumbang trus..X leyh bgon..:'( naseb baik my lovely emak ader..Tapi sian gak kat dye sbb dye pon dmm..Ade chemistry nyh!!Mungkin sahaja bonding antara molecule,atom n ion2 kami terlalu kuat,kott...ape aku merepek ny??
Jadi,,mak tlg picitkan kepala dan aku pon yg selama ny agak liat nak minum air masak...teguk air masak banyak2 mlm tu gak..ye lah,,tekak dah kering beb!!Mcm kasar jek ayat aku ny…

Fuhhh!!Demam...

Dengan nama Allah yang amat pemurah lagi Maha Mengasihani...Assalamualaikum...hmm..countdown untuk naik sekola nampaknyer aku nyh..Alamak..homework x siap lg.. Huuu...spe nk wat kan..Ermm..bru lek dr uma mak cik yg kat Seri Austin tu.. :)) Hepyy..sgt!!Cerita len kali leyh x..???Not in a good mood right now.. :( Aku dmm..dr ary isnin mlm selasa lahh..:'(..Nasib baik emak ader..Hmm..ok lah dear,,i tell u later..!!

Perasmian Blog

Image
Assalamualaikum...
Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim,saya pemilik rasmi blog ini dengan penuh rasa suka,gembira dan berbahagia[cmpur la sekali dengan perasaan bongkak,riak,ujub,tkabur-hheee:) men men saja] merasmikan pembukaan blog rasmi saya ini...Kepada pengunjung-pengunjung sekalian,terimalah entri pengenalan yang pertama dari saya.Oops...kata ganti nama yang seterusnya digunakan ialah 'aku'.Ok??
Aku pernah terlibat dalam hal "blogging" nyh waktu dulu tapi terpaksa dihentikan kerana kemalasan menguasai diri..Tapi,entah kenapa sekarang ny macam rajin lak nak curhat [ ala,yg cm dlm diary uh] :)..Untuk 1st entry, i want to tell you about myself[english pon bleyh haa??]...



Haa....inilah aku!!!
A bit of story about me:
♥♥nme dlm ic Norain Ismail,,friendly call as Ayien okeyh??♥♥ ♥♥tgok dunia : 4/4/94♥♥ ♥♥so,,age aku 16 kot...ahaa!!♥♥ ♥♥aku skola kat tijb [smt johor bahru]♥♥ ♥♥aku amek business study :)♥♥ ♥♥tinggal di aspuri teknik jb♥♥ ♥♥ble dah bsr nk sgt jd cgu bhse …