assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Thursday, December 29, 2011

Those pictures tell you everything.

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 

 assalamualaikum!


HAIII,HELLOO...okayy.aku tak tau nak tulis ape actually,so korang tengok je la gambar.






tgk ape je bebudak nie punn 

muka maseng maseng bajet suci letteewww..hhik :D:D

fine.gambar aku tenggelam ><

hamek kau.nie first time aku edit guna picasa.
so,kejakunan terserlah utk dtunjuk kat korang kann.


bajet comel la tuuu.kihkihh..
okay,rindu nak snap2 webcam dengan diorang ;')



kau pikir nie iklan ubat gigi ke ape?hhe :)



okay,rindu nak pakai baju oren
and pegi sekolah penuh huru hara dengan diorang.


aku suka sebab ade payung pink aku..hihi (",)


kak mean syg..iluvyoouuu..haha :P
*lakonan semata mata.


alhamdulillah,i have such amazing friends
.iloveyouuuu infinity 




nah.aku bagi korang tengok 10 keping je.takyah nak demand llebey pulak.lempang kang lelaju.kahkahkah.ape laa.okbai.

Sunday, December 25, 2011

1st Giveaway by Anis and Aina

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 


 assalamualaikum!


okay thanks kat member a.k.a darling baru aku >>> Ameera Rose ;)

kihkihhh,sorry yer lambat update.kena lah ber darling-darling kan ^^ sebab dia dah lama tag aku kan.


Jom Join!

Aku nak tag budak kepoh nie.hhe ;)



                 





Sunday, December 18, 2011

Hampir Saja Aku Menangis :D:D

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

 assalamualaikum!







that's not my story for sure.just amazing with the way that man propose the girl :')

really awesome.sweet habis gtuu :D:D

Memang Best Kan ?

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 

 assalamualaikum!


aku pun tak tau kenapa aku boleh update blog pepagi buta.sebab aku pun dah tkde keja kot.dah tak sekolah.dah tak tau nak cerita apa.dah tak tau nak buat homework ape.ttbe aku rase kalau aku tak sekolah memang aku tkde life :(
like seriously,aku boring lah.ada paham?


hari hari aku cuma akan buat :



  • bangun.makan.tidur.baca novel.online.tengok tv.

apa punya aktiviti la kan?oi,takkan la hari hari aku nk keluar merambu tak tentu hala . duit tu aku nak cekau mana ? gunung ditarah pun boleh jadi rata,apa lagi duit kan.habis jugak nanti.



pada adik adik sekolah sekalian,korang memang untung okay.sebab korang sekolah lagi.boleh huhahuha dengan member gonjeng korang.boleh pakat ramai ramai kalau nak buat benda benda taik kat sekolah.benda benda yg nak elak dari cikgu disiplin tau ni ha.


kenapa dengan aku ni?sibuk sangat dengan budak sekolah tu.?eh,for sure aku dah paham yang sekolah itu best.




ttbe aku rse malas pulak nak menaip.aku ingat next post aku nak tulis pasal kenangan masa zaman aku sekolah dulu.zaman aku cover kawan kawan aku.masa jadi student nie semua benda yang terlarang tu lah nak dibuat ><


apa nak dibuat time cuti ni?bagi la pendapat sikit ye.

Friday, December 16, 2011

Ini Bukan Akhirnya

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 

 assalamualaikum!


alhamdulillah,aku pun dah selesai lah kan menjawab kesepuluh sepuluh kertas exam SPM aku tuh.semoga mendapat 10 A++ .aminn.doakan ye.


okay,sebab dah lama sangat tak update,sampai aku dah tak tau camne nak tulis dlm blog lagi.rasenye kena belajar balik nie.hurrmmm :(


semalam jamuan kelas.best.serious tak tipu.thniah pada AJK(lagi lagi ayang,bie,adah and semua org)yg dah handle benda tu semua.most favourable moment bila kitorang dapat solat maghrib jemaah sama sama yang diimamkan oleh Haziq.sungguh,indah perasaan itu.


thanks to ZulFikri's family for the food.sedap beb.mcm nak lagi.dan lagi .lagi.boleh?tak boleh la.kan mkn jgn ikut nafsu?adoii.


aku tak nak anggap ini jamuan perpisahan.sebab ape yang aku tau aku nak jaga silaturrahim sesama kita.Insya-Allah.