Posts

Showing posts from October, 2013

wafico shawls house & mujahedeen mobile enterprise . thank youu for the good service !! sekali aku review blogshop terus dua kau . free review kan ;)

Image
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
 assalamualaikum!

hai kawan kawan.*senyum buat peace.

alhamdulillah ada rezeki lebih dapat sikit beli barang through online shop and i sangattttttttttttt puaaasss hatii uolsss kahkahkahhhh ggedik pulak :D




haaa tengok tuu sekali tengok mcm kelas gituu kan jamnya.cantik je fabrik dia pun lembut jek kalau pakai kat tangan :) harga pun affordable.tapi yang jenis macam ni dah sold out !! hehe :D nasib korang lerr aku dapat beli woiihh.takpe tkpe boleh beli banyak lagi accessories mcm gelang ke cincin tkpun rantai dari sini :


wafico shawls house korang search je kat fb nama blogshop ni.serious gelang dia,knitted watch,cincin, rantai dan segala benda yang dijual memang cantik dan korang akan terpukau.seriouss nii tak tipuuu wehh!! barang pun cpt je sampai.harini bank in duit,esok barang insyaAllah sampai.

tengoklah likers dia pun ramai.kalau pegi page dia nnti nampak la lagi ramai yang komen positif cakap thank you semua sebab produk yg terbaik . thumbs up…

semalam dan esok

Image
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
 assalamualaikum!

hai kawan kawan sekalian :)

semalam ada pemilihan umno .minggu lepas pun sama.aku dapat kawasan kota melaka.taknak banyak belok belok cuma nak tunjuk benda ni je :


alhamdulillah dapat jugak join benda ni dari beratus org lain yg mohon.poket masyukk woooo hahaha :D

ni first time join dan macam macam pengalaman aku dapat.korang tau tak yg pengalaman ni bukan boleh kutip kat mana mana tong sampah.ok meh aku cerita sikit.


masa tu boleh la nampak siapa yang paling cekap handle problem kalau datang on the spot.

kadang kadang kita memang kena fikir out of the box.arahan yang diterima jugak kadang kadang berbeza sebab org yg bagi arahan tu pun berbeza dan kehendak diorang mestilah lain lain kan.hamekk faham ke tak korang ayat ni pun aku tak tau lah ><


kitorang tk diberi tugasan dan penentuan utk pilih siapa sebab siapa calon pun kitorang tak tau.

paling penat masa kira undi.ni kiranya kerja belakang tabir la.semua org dok sibuk nak tau si…

dan dari kerana itu

Image
بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
 assalamualaikum!

dan dari kerana itu setelah sekian lamanya tidak menaip >< bukan kerana jari yg patah . bukan juga kerana pegi Arab Saudi pahtu lupa dah nak balik Malaysia.
sobsobsobbbb rasa nak nangis.even belog jrg update tapi boleh dikategorikan ramai jugak la pengunjungnya.thank youu ye awokawok sekalian hihi :)