Posts

Showing posts from January, 2013

Life Di KMJ.SERIOUSLY FUN! AND AMAZING PART 1

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
 assalamualaikum!

yesyes.akhirnya wifi kmj ni bolehkan jugak aku nak update entri baru.serious aku happy,korang.gilaaaaaaaaaaaaaaa lama tak update blog,tau tak.nasib aku tak cukupkan setahun kan.pehpeh.ni semua sebab jadi budak matrik la aku dah tak reti nak update cerita kan.serious,belajar kat sini best.macam macam benda yang fun and super best aku dapat buat.such as pergi dewan kuliah then tidur.tettetettt.hihi.lecturer friendly,dapat kawan kawan yang awesome,boleh layan kepala.even assignment mcam banyak gila.

korang tau tak.kali ni punya entri memang tak bergambar la kan.eh eh cop.sedar tak sedar tahun ni dah masuk 2013 dah weh.serious ni nak bagitau.umur aku dah meningkat,tau.huahuahauah.dah nak masuk 19.lepas tu nanti jadi 20,tahun depan.lepas tu...aarggghhh.taknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! unbelieveable.cehceh.jodoh pun dah nak dekat,kan.kahkahkahkahhh.

apa azam baru korang tahun ni ? azam aku nak cari pakwe or husband to be nama Azam.Amirul Aza…