assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Monday, February 23, 2015

buntu dan tak tahu lagi nak buat apa :(

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

 assalamualaikum!

erm erm like seriously cuti dah nak habis pun. sem depan naik sem 4 pastu tahun depan habis dah. hm nak story pasal pointer ? malu weh. malu dengan ALLAH, mak, pkcik makcik member semua. apa nak jadi dengan aku ni makin hari makin teruk. belajar pun tak boleh pegi jauh sangat lagi teruk adalah. hm aku susah gila nak bangkit tk prnh jatuh mcam ni sekali. sakitnya tu ya Allah sampai skrg aku rasa alergik tknk belajar dah. teruk, kan ?

aku tengok jadual kelas tengok subjek sem depan lagi la rasa mcm em extend je la belajar boleh tk. tak mmpu dah :') agak agak kalau aku bagitau mak aku pasal pointer paling teruk sedunia ni dia cakap apa ehh ? tah la, aku tension. aku tk tahu mana aku yg 'dulu'. yg sentiasa mindanya positif, boleh fikir dan naik dgn cepat. aku rasa nak nangis je tiap kali teringat hm tapi salah aku jugak la sbb tk study semua tu.

salah niat. hasil lain. entah la, aku cuma nak ilmu dan belajar. wajib ke ada pointer dekan tu. bukan tk usaha , dah tapi mungkin kurang. ya Allah rasa nak lari jauh je semua ni. hm sedihnya lahai bila fikir aku ni mcm useless juhak

Saturday, February 7, 2015

hai 2015

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ


 assalamualaikum!

so hello 2015 . aku rasa 2014 banyak sangat benda aku belajar dan buat . ceh, ye ke ? bukan kau banyak tidur. eheh. yang tu pun ye jugak. same goes to 2015 lalalala 



kalau ada rezeki lebih aku share la apa apa yang patut. cumanya 2015 ni tough year bagi aku. aku kena imbangkan antara study dan mana nak kejar benda benda lain lagi. hidup bukan kena seimbang ke ? dunia dan akhirat . 

tapi macam mana nak dapat dua dua kalau ilmu takde. ? so, peace.