assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Sunday, January 30, 2011

Rainbow Links

assalamualaikum!

(jawab salam dulu ok) ape lah aku nih kan.pepagi buta dah update  story.mcm takde hwk jek.ermm.tgok cuaca kat luar.hujan.ntah lah dari semalam tempat aku(JB) asyik hujan jek.tp certain place jek kot sebab semalam mmber kat FACEBOOK kate taman daya tak hujan.where am I actually?rahsia....ehehe ;)

sebenarnye ari ni aku nak jadi budak yg jakun sebab dapat buat rainbow links.thanks to this blogger sebab buat tuto pasal bnde alah nyh.korg leh terjah and godeh godeh blog dia kalau korang pun nak ape yg aku ade.jeles ler tu aku ade dia tak ade.kan?kan? (pandai pandai jek aku)

aku pun baru jek g blog dia.cantik dan kemas!i looikeee.aww.gedik pulak aku ekspresikan diri.dah sekarang aku nak layan movie 4 madu kat youtube.mcm syok pulak nengok org kawen banyak.( pale otak kw lah makcik) kalau aku rajin aku buat review hokeh!


nota kaki :: lapar pulak tgok muffin kat header blog dia.huhu =D

Friday, January 28, 2011

Banyak NAK TULIS tapi mcm takde idea pulak ;)

assalamualaikum!

hiihii.nmpk tak tajuk kat atas uw?selalunya kan kalau kat hostel msty aku rndu nak blogging.nak curhat.nak story bagai bagai kat blog.bengong lah aku nyh.tapi dah depan mate ttbe idea hilang.bmggu tak update.budak kecik kan banyak keje sekolah.adess.baru aku taw ape rasenya jadi budak form 5.rushing habes.

ari ni kan ari JUMAAT.HAHA.tu semua org pon tau kan.(nak ketuk pale aku lah tu)tapi utk dak TIJB @ NAME RASMI : SM TEKNIK JB.kami ade JALINAN MESRA.mesra sgt ke jalinan antara kami?teruk bai aku kena ! adehh. tu kot antara sebab mood nak menulis aku hilang.tu lah pasal .adek adek (eh !) yg form 4 tu tak yah enjoy sakan sangat oke!study jek physics,chemist and add math yg SENANG GILA  tol tol ok.huhu.

khamis mlm jumaat aku tak tau nape aku rase tired gler.time org dok bace yaasin(pluss menikmati suara si pembaca kot)aha ;) aku dok bukak surah yaasin tapi jieya ngan aku sedap bantai tido .dalam keadaan duduk lagi! so how? impress tak?cepat lah angguk kepala! (suka aku aje nak perintah perintah org) siang tuh actually ade org dari MSU dtg bagi ceramah motivasi.sempat lah gak aku curi curi tidur.dasat.tgok dak2 lelaki tdo lagi aku tabik.statik tak brgerak gerak.mcm mcm pose ade.

mlm tu prep kejap jek.ye ah smpai kul 10 jek kott.then,time for what!!!!tashkir,lah!lagi?before that kitorang kena kemas kemas prep yg tersedia cantik(perasan pulak)tu sebab loker kami nak diambil.waa.rase nak meratap dengan kehilangan loker2 kesayangan kami tuhh.nnti dapat loker baru yg tak se'best' loker lame.demand kan aku nyh.dulik hape aku.loker lame mcm lagi banyak jasa.pergh statement aku!


kitorang kena keluarkan segala buku buku and nenek moyang harta karun yg ade dalam loker.letak lah kat mane mane,kan!dorm ke.berangkut bawak balik umah ke.waa.mcm ape jek prep aku dipenuhi buku buku.nmpk sgt semua RAJIN BACA BUKU.ewahh.gebang lebih.tp tak bleh lah snap gmbr.camera are nit allowed.imagine jek lah prep aku mcm ni.tapi takde lah dekwa kan.

nota kaki :: arwah baik orgnye dah jadi sweet pulak (kata mumtaz) ;)






Sunday, January 16, 2011

She Is The Birthday Girl ;)

assalamualaikum!


waaa.dua minggu sudah baru gua dapat online pluss tmbh tolak bahagi dengan update cerita.nafsu tulis panjang panjang tengah tak ade.just nak wish Happy Birthday jek kat member sorang nyh.




budak nyh dah lah cantik.plus pandai pulak.nmpk tak aku kipas dia di situ?full lagi.huhu.memain jek ok!name dia juliana.aku rembat dia punya gambar pon dari FB dia.hee ;) aku satu sekola ngan dia dari sekolah rendah lagi.satu kelas dari darjah 3 ke 4.aku tak engat lah pulek.smpy darjah 6 then naik secondary pon same kelas,tau!Anggerik utk nama kelas sekolah rendah dan utk menengah pulak UM.HUHU.

then,mase upper form aku and dia separate.dia sekarang sekolah kat sn johor.dia nyh ade best friend namedly amalina.aiseymen dua dua budak nyh teramat lah pandai.amal sekarang school same ngan aku kat teknik JB.dia nyh kiranya selalu pegang ranking kelas dengan skola lah.Jue pon same kat sane.tak mcam aku.mcm hampeh.tapi SPM GEMPAK LAH TU KAN?INSYA-ALLAH...

aku tabik spring melantun melantun kat Jue nyh sebab dia suka ajar member2 dia sebaik mungkin sampai kiteorang faham.rendah diri pon ye jugak.tapi aku kagum gak dekat dia sebab sentiasa hormat kat cgu.serious,susah nak cari member mcm kw!ini bukan bodek.

Jue pyer birthday actually mase khamis ari tu.aku taw aku post lmbt,kan!al maklum.budak hostel mne jaringan internet semua nyh.so,sendirik faham lah yer.aku doakn kw dapat ape yg kw impikan dalam hdup kw tau JUE!Semoga urusan seharian dipermudahkan oleh Allah dan mendapat 10 A+ dalam SPM 2011 tauu.

nota kaki :: adess.hwk dan kelas saling mencuri perhatian.

Sunday, January 2, 2011

Last Update Before Balik Asrama.

assalamualaikum!

just a short and quick update.thanks to all yg dah jadi follower.aku dah pack brg.buku belum siap kms.erhh.hwk tak siap!oke.aku rase lps nyh aku jrg update.serious!aku budak SPM 2011.WISH ME LUCK.PRAY FOR ME.10 A++.AMINN.


Saturday, January 1, 2011

2010.

assalamualaikum!

serious aku takde mood nak menulis sekarang.so,layan jek lah pic nyh.

serious!korang gempak!

kita TETAP KAWAN.kay?

korang semua SAHABAT aku kan?

beriban emel aku dpd Facebook.1 sad moment :(

yg nyh paling syok sekali!follower cecah 100.

at last dapat kuar gak ngan mmber jauh.skrg di skola teknik Jasin,Melaka.

kuar teman adik aku beli baju sekola

prank selipar 




jadi aku just nak share ckit sweet moment sepanjang 2010.


peristiwa prank birthday rmai rmai termasuk lah si roro sendiri.

http://hypercomot.blogspot.com/2010/10/hangoutk1.html

jamuan kelas plg gempak! 

http://hypercomot.blogspot.com/2010/11/love-budak-prep-kay1-sgt2-seblom-2-aq.html

prank selipar .

NOTA KAKI :: AKU DAH DEACTIVATE FB &  TAKDE NAFSU UTK MENULIS BUAT MASA INI.