assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Saturday, February 5, 2011

KAMI BUKAN ARTIS TAPI KAMI POPULAR!

assalamualaikum!

haisyy camne leh top of the pop kalau tak jadi artis?pelik tak?cepat cakap PELIK BIN AJAIB.kini,tidak lagi.dengan pembersih febreeze.anda mampu melakukannya.aduihh.melalut pulak.sebenarnya aku nak cakap pasal lain lah.serious takde kena mengena dengan pencuci febreeze ni.

huihh.korang,sungguh lah aku sukaaaa nengok orang orang mcam ni.semuanya glamer sebab Youtube.Melda Ahmad pun dah jadi femes sebab Youtube.dah jadi artis pun.berlakon dalam cerita gadis semasa sunsilk lagi.huyoo.

ingat lagi tak teacher shida?the art of miming.pun dah keluar tv.huh!popular.meletop. semalam aku nengok sendiri(bukan secara live).dia kat TV9.program FBI.betol lah mereka nyh semua hebat.hebat mencipta idea.


sape lagi popular sebab Youtube?cepat cakap.okey.Najwa Latif !betul uh.dia dah buat cover utk Lagu Maher Zain InshaAllah VERSI BM lagi .sedap dok suara dia.cepat pergi check channel dia.budak Johor,tu yang aku tambah suka!

then,tau tak lagu Luahan Hati?kalau korang hari hari dok belek internet tapi tak kenal gak sape,tak tau lah nak cakap ape.ok.cepat check out kat sini. memang dia bertatoo.tapi aku cakap pasal karya ok sekarang ini!serious lagu Apit memang sedap dan fabulous!


latest,Anwar Hadi.aku rasa mamat ny pon bakal jadi popular.tak yah appear dekat tv segala bagai.dia punya sebutan english sebijik lah weh mat salleh apatah lagi minah salleh bakal cair!fuhh.dia punye speaking macam dibesarkan dekat Europe jek.tapi,tak pon.budak kedah dia ny.


dah cepat g check it out diorang nyh.aku rasa adek aku pun nak femes gak sebab tu dia post vid kat Youtube.tu pun baru satu lah.haha :) aku buat cerita.mane ade seh.sesaje jek kot dia buat.agak agak kalau aku yang buat ade tak yang nak tengok?huihh.aku pon actually malas nak buat.(pemalas!)




notakaki: JANGAN LAYAN BENDA LUCAH SUDAHH.Aku Balek Hostel Esok!





Wednesday, February 2, 2011

Aku Nak Mintak Mahaappp.Walau Pun Bukan Hari Raya OK!

assalamualaikum!

KORANG,soryy bebanyak tau.aku sesungguhnya malas+tak sempatkan diri utk terlalu berblogwalking macam DOLU DOLU.so,sesape yg dah dropby tu tenkiu hokeh!aku kan al maklum,busy.SANGATT.hehe :)

gosip tak berapa nak baru , sekarang ramai sangat yg jadi copycat Cik Epal. serious.siap nak ade cursor pelangi yg mcm dia tu lagi.blog dia memang best.but,be yourself sudaah.

aku rase balik rumah kali nyh aku mcm nak hentak pale otak adek aku smpy bersepai.korang tau nape?makin dia besar dia kurang ajar.erghh.aku cakap dia tak nak dengar pon.habes semua tmpt penuh dengan harta benda dia..berserak dah rumah tu dibuatnya.hampeh betol.siap boleh halau aku balek hostel lak tuu.aku malas nak penatkan tgn aku hentak dia. =.=

aku nak post entry baru pon tarak ideaa.oh yea,esok anniversary.jieya ajak aku keluar.hape korang egt kami couple ke?eitt.mane ade.esok 3.2.11.means,setahun lah aku dah in TIJB yg ENERGETIK sekarang dengan oren oren tuu,kan?kan?tapi,still takde kata putus lagi. (",)

ehh,thanks sesape yg dah follow aku.aku balas jugak kunjungan korang  nanti and later on.oke?jangan lah sedih. (ape kw pkir kw glamer sgt nak cakap mcm nyh).Ade aku kesah?WEHEE :)

nota kaki :: nak tukar lagu baru kat blog.ade idea tak?ttbe aku jadi gila lak layan lagu nyh .jom headbanging! (giloo dah).aku tau,korang nak cakap.nak SPM patutnye dekatkan diri dengan Allah.tak nak dengar boleh turn off. ;')




videokeman mp3
Chapter Four – Avenged Sevenfold Song Lyrics