assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Thursday, January 30, 2014

Sungguhlah

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 

 assalamualaikum!

alhamdulillah ada peluang lagi aku nak menaip setelah sekian lama.
aku tulis sekarang memang malas nak panjang panjang sebab rakyat malaysia bukan suka membaca pun.

alhamdulillah dah tamat sem 1,dah dapat balik JB walaupun kejap lepas tu terus pegi Selangor buat kerja apa yang patut.
aku bukan anak orang senang lahir lahir duit emas semua dah banyak depan mata.duit mak bapak bukan duit anak anak tapi duit anak anak duit mak bapak,faham ?
bukan senang nak cari duit.

perancangan Allah tu Maha Besar kenalah percaya.kadang dia tak bagi apa yang kita nak tapi dia akan selalu bagi apa yang kita tak sangka.

dah lama sangat aku tunggu permohonan pinjaman boleh ubah Yayasan Pelajaran Johor.
lastly dia panggil aku temuduga minggu lepas.alhamdulillah macam positif jek nasib baik dia pun bagi soalan dalam silibus(adik beradik berapa,kenapa mohon ypj,apa pesanan mak ayah masa first day masuk u).paling rare dia tanya cemana nak kira cgpa :O

aku harap aku dapat pinjaman tu tapi aku tau kalau tak dapat ada hikmahnya.
sungguhlah DIA lebih tahu.