Posts

Showing posts from July, 2018

Move on tu susah ke ?

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
assalamualaikum!

First of all, this entry not for single person. Secondly, this entry also not for those who already met your jodoh after break up. Lol 😜😜

So who is this for ? Untuk gegadis dan bujang yg pertama kali bercinta lepas tu dicurangi, ditipu bulat bulat petak petak dan hidup hidup. Hahaha. Dan juga untuk yang baru putus tk kisah la apa sebab pun dan tengah fasa move on. Hehehe. 

Kita geng gaisss. Hahaha. Nak baca cmne aku boleh jatuh cinta, kau scroll few post before. Yg tajuk dia heartbreak ain't easy. Hehe. 

Usaha sikit, malas sangat la tu! 


Ok aku putus (walaupun tk rasmi) kira bulan 2 la. Kenapa tk rasmi, sebab aku tk pernah tanya si bodoh tu siapa perempuan tu, betul ke dah tunang, betul ke dia mempermainkan aku. Haaaa so aku blah mcmtu je. Sakit dia sebab kita tkthu kebenaran. Tp pada aku, dah terang dia buat aku mcmtu, layak org mcm dia tk hidup. Tp biarlah Allah yang adil maha mengetahui bagi dia balasan. 

Eheh. So nak jadi cer…