Posts

Showing posts from July, 2010

Finally I Got It!!

assalamualaikum...

juz a quick post...yeeyeyee...da dpt button like..stlh pnt berusaha..aku akhirnye bjaya jugak!!law korang nak gak...bleyh amek kat sini ...yezz...daa...aku nak balek hstel..bye bye...

Jaalinann Mesrrraaa

Image
assalamualaikum..pembuka bicara..
mlm nyh nk cter ape yg dah jd utk hari jumaat yang separa berbahagia ary tuh(23/7/10) alhmdulillah..pg td ade hari jalinan mesra tnik jb..so ape tu?ek..?hari utk bmesraan mgikat silaturrahim ye??
ermmm.....slh!!sy bg anda -1 mrkh..da g men jauh-jauh..no disturb okeyh??bulehhh la yerk....law skola lme aku pggl ary trbuka..atau bhse plg mudh ialah ary utk mak bpk amek report kad n dgr komen bernas pluss 'bagus bagus' psl ank dyeorg...dr cgu kls terchenta...n tgs ank mereka lak ialah utk mdgr pujian/komentar itu dgn brlapang dada dan cuba utk brubh mnjadi lebih baik d mase hdpn (insya-ALLAH...smoga dberikan pluang oleh Allah) buleyh kan mak bpk ibu ayh mummy daddy emak abah umi walid sekalian???beri kmi peluang change 4 the better..hhoo yeah!!
aku bgga gler cz pg td my mum yg frst dtg...smlm mce kol dye ckp nk dtg kul 9.30 tp lum kul 8 lg da trpencak kat skola..huu...aku ske !!cgu komen:
aku mce awl2 msok skola tu tdo time kls dye(fz) mybe sbb aku ta b…

i luv youu my frenemy muahh muahh :D

assalamualaikum...ah lan wa sahlan ya ahli blog!!


aku tengok pic kat ats..rce nyer memg ade kebenaran pada kata-kata tu..tp  prlukah aku brdiam diri bila aku rase kpale aku smakin dihenyak dan dihempuk??ey ey aku nk story moryy cket sal frenemy aku,,hhuu :) sometimes..kter rce kte rpt ngan org tu,,tp actually dyer lah yg akn mghncurkan kte..am i right??
heyya..thanxz to vie coz sbb dye lahh aku dpt word FRENEMY nyh...nk tau mksudnyer??
someone who pretends to be your friend but actually is your enemy!!
is that clear enough??i hope so.dia buat cite yg 'good good' about me kat others..what should i do??then,,others who heard  'baik baik ' nye story bout me start to look me with weird n badi gi-la! omg!!if ade x puas aty,,then u juz said what is it..insya-allah i'll accept it if reasonable n acceptable..
however lah frenemy..if u r doin' that..u r actually boost up my popularity .. ngee :) know y??people will keep talking about me,,huh?? ohh..pluss u'll get th…

15r@3L

assalamualaikum..masya-ALLAH..dunia skrg penuh dugaan dan pancaroba..info nyh aku dpt dr facebook:

Hati-hati !!Mulai sekarang jangan pernah menuliskan kata2 yang 6 huruf yaitu I5Ra3L (tulisan biasa) di WALL, di Status, di Note atau saat mengupload apa saja, karena secara otomatis anda akan langsung masuk ke fans page ini

TAPI JANGAN DI "LIKE" :

http://www.facebook.com/pages/Israel/108099562543414?v=stream&ref=ts


Coba lihat..!! Sudah banyak saudara kita yang masuk fans page itu... Padahal mereka tak bermaksud untuk gabung..Mungkin Anda juga termasuk dari mereka yang telah tergabung tanpa disengaja.. Waspada dan segera untuk keluar karena jumlah anggota mereka setiap jam bertambah,

jika kita menulis nama negara itu sesuai aslinya maka informasi itu akan di direct ke page 15r43L dan dimonitor sama mereka disana, semua postingan yg mengandung kata 15r43L ada disana juga

Sebarkan vm ini ke saudara2 kita yang lain.. Karena kita bukan pengikut the real terorist..

Saya…

Haa...Kan dah cakap!!

Assalamualaikum...

wawaawieee :)
lme seyh x update.. kan aku dah ckp.. even tiap mggu lek,,lom tntu smpt!! rndu sudaa sme mmber lme...<33 ary nyh ade ary kantin skola lme... tp skola aq ade skola gnti.. :( tape...taon len leyh g!! chaiyok ar...TSNI!! my best school ever... waaa..cm nk nangesh igt skola uw..
byk sgt bnde dah jadi...alaa... nnty jek lah cter.. urmm..point utama ary nyh: ape prsaan law org yg kter admire rpt ngan org len?? sdeyhh ta?? haaa.... :"(
daa...nk skola!!ary nyh jdual ary rabu
!! blaja pa la mknernyer... smgt seyh...!!
sy syg pa>333 dan cgu nani.. juga smua subjek...
bye...