assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Sunday, July 25, 2010

Finally I Got It!!

assalamualaikum...

juz a quick post...yeeyeyee...da dpt button like..stlh pnt berusaha..aku akhirnye bjaya jugak!!law korang nak gak...bleyh amek kat sini ...yezz...daa...aku nak balek hstel..bye bye...

Jaalinann Mesrrraaa

assalamualaikum..pembuka bicara..

mlm nyh nk cter ape yg dah jd utk hari jumaat yang separa berbahagia ary tuh(23/7/10)
alhmdulillah..pg td ade hari jalinan mesra tnik jb..so ape tu?ek..?hari utk bmesraan mgikat silaturrahim ye??

ermmm.....slh!!sy bg anda -1 mrkh..da g men jauh-jauh..no disturb okeyh??bulehhh la yerk....law skola lme aku pggl ary trbuka..atau bhse plg mudh ialah ary utk mak bpk amek report kad n dgr komen bernas pluss 'bagus bagus' psl ank dyeorg...dr cgu kls terchenta...n tgs ank mereka lak ialah utk mdgr pujian/komentar itu dgn brlapang dada dan cuba utk brubh mnjadi lebih baik d mase hdpn (insya-ALLAH...smoga dberikan pluang oleh Allah) buleyh kan mak bpk ibu ayh mummy daddy emak abah umi walid sekalian???beri kmi peluang change 4 the better..hhoo yeah!!

aku bgga gler cz pg td my mum yg frst dtg...smlm mce kol dye ckp nk dtg kul 9.30 tp lum kul 8 lg da trpencak kat skola..huu...aku ske !!cgu komen:

aku mce awl2 msok skola tu tdo time kls dye(fz)
mybe sbb aku ta beyase dgn asrma...
aku dlu mke msm msm kelat
mcm org tade motivasi hdup
tak ske cmpor org
sush n hardest gle nk smile ;(

tp..tu smua dulu..cgu kte few couple of weeks nyh aku da brubh:

da tak tdo..modul fz law swoh wat pon siap..
da hepy hepy
boleh senyum smpai nmpk gg ;)
da tau nk involve ngan dak dak nyh
lebih brsmgt dan bermotivasi!!

tau tak..??aku menyokong penuh pe jua yg cgu aku komen coz mce mule mule tbe (cehwahh ayat skema)kat tnik nyh aku memang org yg mcm lost..aku trase aku dipinggirkan pd hal aku yg meminggirkan dr..aku sush nk syum coz mce tu mmber pon tak rmai..nk bguling bglk ktawa pon x bleyh..slalu sgt igt skola lme..besties kat skolah lme..cgu skolah lme..condition skola lme..kngn yg sntiase in memories slalu d ulg tyg dpn mte..mlot sntiase myebut..huuiihh...sng cter..evrything yg ade relations ngan skola lme aku slalu igt..sense of belonging tu tgi sgt....dah tu,,tmbh prh tiap kali balik jek dr asrma,,aku msti nk sggh skola lme..SMK TUN SYED NASIR ISMAIL...nk sgt rce ice blend tunas bestari..nk jmpe kengkawan lme..sbnr nye..law aku wat cm tu..mnaikkn..rce nk blek sne smula adlh...tp tu wktu tu,,saat tu....suatu ketika dahulu..aku mcm org yg homesick...tp aku sakit nk blik skola lme..tp allah maha penyayang..tiap kali aku jatuh..mak yang akan smbut dan pimpin aku utk bertatih semula..dia tiupkan kata-kata semangat utk terus stay kat teknik..terima kasih mak..

alhamdulillah..smpai skrg aku da tekad x akn tgglkn teknik..tak akan putus asa utk study add math,physics,chemistry,tak akan amek peduli hal hal mereka yg mmbenci aku,tak akan pernah give up lg utk terus belajar menerima ilmu baru,kawan baru,sekolah baru,cgu baru,dan hdup bru,aku tau gak yg aku akn cuba menjadi yang terbaik antara terbaik even hard...mcm kate kate nyh,,,ker??ntah..jika diizinkan Allah...ya-Allah...guide me to the right path..dear parent n friends..show me the way..















Friday, July 23, 2010

i luv youu my frenemy muahh muahh :D

assalamualaikum...ah lan wa sahlan ya ahli blog!!



aku tengok pic kat ats..rce nyer memg ade kebenaran pada kata-kata tu..tp  prlukah aku brdiam diri bila aku rase kpale aku smakin dihenyak dan dihempuk??ey ey aku nk story moryy cket sal frenemy aku,,hhuu :)
sometimes..kter rce kte rpt ngan org tu,,tp actually dyer lah yg akn mghncurkan kte..am i right??

heyya..thanxz to vie coz sbb dye lahh aku dpt word FRENEMY nyh...nk tau mksudnyer??

someone who pretends to be your friend but actually is your enemy!!

is that clear enough??i hope so.dia buat cite yg 'good good' about me kat others..what should i do??then,,others who heard  'baik baik ' nye story bout me start to look me with weird n badi gi-la!
omg!!if ade x puas aty,,then u juz said what is it..insya-allah i'll accept it if reasonable n acceptable..

however lah frenemy..if u r doin' that..u r actually boost up my popularity .. ngee :)
know y??people will keep talking about me,,huh?? ohh..pluss u'll get the sins and i got the reward..
yeppyy..i luv luv it so damn much !!

 









15r@3L

 assalamualaikum..masya-ALLAH..dunia skrg penuh dugaan dan pancaroba..info nyh aku dpt dr facebook:

Hati-hati !!Mulai sekarang jangan pernah menuliskan kata2 yang 6 huruf yaitu I5Ra3L (tulisan biasa) di WALL, di Status, di Note atau saat mengupload apa saja, karena secara otomatis anda akan langsung masuk ke fans page ini

TAPI JANGAN DI "LIKE" :

http://www.facebook.com/pages/Israel/108099562543414?v=stream&ref=ts


Coba lihat..!! Sudah banyak saudara kita yang masuk fans page itu... Padahal mereka tak bermaksud untuk gabung..Mungkin Anda juga termasuk dari mereka yang telah tergabung tanpa disengaja.. Waspada dan segera untuk keluar karena jumlah anggota mereka setiap jam bertambah,

jika kita menulis nama negara itu sesuai aslinya maka informasi itu akan di direct ke page 15r43L dan dimonitor sama mereka disana, semua postingan yg mengandung kata 15r43L ada disana juga

Sebarkan vm ini ke saudara2 kita yang lain.. Karena kita bukan pengikut the real terorist..

Saya melihat mungkin anggota grup ini yang wall/note//tautan yang masuk ke dalam fans page itu, hati-hati ya..

law x cya ,,leyh klik link kat israel tu...

Saturday, July 17, 2010

Haa...Kan dah cakap!!

Assalamualaikum...

wawaawieee :)
lme seyh x update..
kan aku dah ckp..
even tiap mggu lek,,lom tntu smpt!!
rndu sudaa sme mmber lme...<33
ary nyh ade ary kantin skola lme...
tp skola aq ade skola gnti.. :(
tape...taon len leyh g!!
chaiyok ar...TSNI!!
my best school ever...
waaa..cm nk nangesh igt skola uw..

byk sgt bnde dah jadi...alaa...
nnty jek lah cter..
urmm..point utama ary nyh:
ape prsaan law org yg kter admire rpt ngan org len??
sdeyhh ta??
haaa.... :"(

daa...nk skola!!ary nyh jdual ary rabu
!!
blaja pa la mknernyer...
smgt seyh...!!
sy syg pa>333
dan cgu nani..
juga smua subjek...

bye...