Aku Rindu Blogging Sangatttt

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 

 assalamualaikum!

Aku rindu nak blogging. This is the place where I dump my stories when I think aku perlu someone to talk tapi tak tahu nak reach out siapa. Aku tau ayat aku terabur, tapi fahamkan sendiri jelah ya.

Aku nak tulis pasal apa aku tkde idea. Aku ni datang nafsu nak menulis bila aku terlalu sedih atau gembira je. Harini emosi aku macam tak stabil. Emmmm macam mana nak cakap tkthulah weyyyy.

Aku rasa tuhan sangat adil dalam banyak perkara. Dia bagi macam macam tapi aku masih ingkar. Sedihnya dengan diri sendiri. Hubungan dengan Allah makin jauh. Ini ujian bergaji besar ke ?mungkin. Aku rindu nak qiam & baca quran. Aku paling rindu ketenangan. Ya Allah mana nak dpt tu semua.

Aku sedih tp aku tktau nak luahkan. Stress kerja, stress dengan masalah sendiri dan macam macam lagi buat aku tkblh tidur. Banyaknya masalah.

Harini genap 9 bulan aku dkt Maersk. Hmmmm nak benti boleh tak?
Duduk sini nak memenuhi expectations org je aku rasa. Aku buat for the purpose of performance bukan sebab aku betul faham. Aku tk suka macam ni. Dah.macam sekolah semua nak look good to be true. But in reality aku apa pun tkphm 😭

Comments

Nice Post said…
Thanks For.. Sharing Information...Your website is very nice..

This is Sarkari Result From India.. Click Here To Open link and Get Your Latest Jobs, Admit Cards, Result, ANswer Key & many more.. thanks..

Nice Site...............

Sarkari Result
Sarkari Results
sarkariexam
Sarkari Result 2019
sarkariresult
sarkari job
sarkariexam result
sarkari naukri in up
rojgar result
sarkari result in hindi

Popular posts from this blog

Pengalaman Temuduga Untuk Pertama Kalinya !

Aku Pergi Wedding Orang India Dekat Temple