assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Saturday, February 7, 2015

hai 2015

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ


 assalamualaikum!

so hello 2015 . aku rasa 2014 banyak sangat benda aku belajar dan buat . ceh, ye ke ? bukan kau banyak tidur. eheh. yang tu pun ye jugak. same goes to 2015 lalalala 



kalau ada rezeki lebih aku share la apa apa yang patut. cumanya 2015 ni tough year bagi aku. aku kena imbangkan antara study dan mana nak kejar benda benda lain lagi. hidup bukan kena seimbang ke ? dunia dan akhirat . 

tapi macam mana nak dapat dua dua kalau ilmu takde. ? so, peace.

No comments: