assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Sunday, February 23, 2014

maybank bayar balik kredit aku?

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 

 assalamualaikum!

aku tak tau aku macam nak tahan sabar dah tak boleh.tapi yang pasti aku nak maybank bayar balik kredit aku.berkali kali aku call customer service centre balik balik dia cakap busy . ehhh kau ingat aku tak busy ? nak kena lempang ke sekor sekor.

aku urgent lah gilaaaaaa apehal maybank2u aku tak boleh bukak.kau ni maybank memang mintak maki aku ke apa.bayar balik kredit aku.aku bagi kosong bintang ahh gini.low service ! sekian sekian sekiannnnn

No comments: