assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Thursday, November 28, 2013

Serious ni

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 

 assalamualaikum!

hai all :)

aku serious nii. minggu lepas demam minggu ni baru baik.masa demam tu lahai memang lemah tak boleh nak cerita dah.memang demam teruk :(

suara pun tkde semua keje tertunggak.

hujung minggu lepas demam tak kebah lagi dah pegi Penang join Kelab Fotografi.

serious Penang best korang.

nanti la aku review trip Penang ni.

Sekarang ni memang busy tahap tak ingat dah.Assignments,kuiz,event itu ini persembahan itu ini koko lagi boleh buat aku tension.

Serious nii nak sangat masa seminggu ke apa utk aku siapkan segala benda.

Suntuk sangat sekarang ni :'(

semoga Allah permudahkan dan berkati.

No comments: