assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Friday, October 25, 2013

wafico shawls house & mujahedeen mobile enterprise . thank youu for the good service !! sekali aku review blogshop terus dua kau . free review kan ;)

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

 assalamualaikum!

hai kawan kawan.*senyum buat peace.


alhamdulillah ada rezeki lebih dapat sikit beli barang through online shop and i sangattttttttttttt puaaasss hatii uolsss kahkahkahhhh ggedik pulak :D





haaa tengok tuu sekali tengok mcm kelas gituu kan jamnya.cantik je fabrik dia pun lembut jek kalau pakai kat tangan :) harga pun affordable.tapi yang jenis macam ni dah sold out !! hehe :D nasib korang lerr aku dapat beli woiihh.takpe tkpe boleh beli banyak lagi accessories mcm gelang ke cincin tkpun rantai dari sini :


korang search je kat fb nama blogshop ni.serious gelang dia,knitted watch,cincin, rantai dan segala benda yang dijual memang cantik dan korang akan terpukau.seriouss nii tak tipuuu wehh!! barang pun cpt je sampai.harini bank in duit,esok barang insyaAllah sampai.

tengoklah likers dia pun ramai.kalau pegi page dia nnti nampak la lagi ramai yang komen positif cakap thank you semua sebab produk yg terbaik . thumbs up >< tapi buat masa terdekat ni khabarnye owner tgh tgu hari nak bersalin.jadi sesama kita doakan dia dan baby selamat ye.insyaAllah ;)


next online shop is :

MujahedeenEnterprise




haa ni lah dia yang aku beli tu.galaxy y neo tu wehh yang sedang menuju dan alhamdulilah memang dah selamat sampai pun kat tangan ni.

harga berpatutan lepas tu owner tak kesah pun kau nak tanya berapa banyak soalan pun.
bukan takat samsung je ada.htc nokia lumia sony xyz semua ada.kau cakap jek brapa bajet nnti ade lah tu utk korang beli.prosedur diorang pun tersangat lah mudah dan tk berbelit.sorry ye,tapi pada org malas macam aku ni isi borang tu adalah benda yang paling melecehkan.dengan mobile shop ni senang je.cakap je nak jenama apa,dia sebut hrga pahtu kita bank in.dalam sehari dua dapat barang siap ada resit rasmi semua :)
warranty pun lengkap.handphone ori bukan clone siap ada charger,usb,memori kad semua nye sekali lah lengkap dalam kotak tu.kiranya mcam kau akan puas hati gila lah sebab seolah olah kau berurusan face to face dengan owner tu.


ini pertama kali aku beli online.mesti ramai tertanya tanya cemana nak yakin dengan sesebuah blogshop ? next entry aku tulis.tapi jangan tanya bila aku nak story . nanti nantilahh ye.


ok petang ni jangan lupa ada pembentangan bajet 2014.jom sama sama dengar :D

No comments: