assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Friday, October 18, 2013

dan dari kerana itu

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

 assalamualaikum!

dan dari kerana itu setelah sekian lamanya tidak menaip >< bukan kerana jari yg patah . bukan juga kerana pegi Arab Saudi pahtu lupa dah nak balik Malaysia.
sobsobsobbbb rasa nak nangis.even belog jrg update tapi boleh dikategorikan ramai jugak la pengunjungnya.thank youu ye awokawok sekalian hihi :)
muka memasing serious takleh blah =.=






alhamdulillah .






alhamdulillah .






thank youu Allah for all of this.






sekarang aku rasa Allah beri sesuai dengan usaha hambaNYA.tak gituuu ke ?
aku pernah kecewa.pernah jatuh.pernah sakit.tapi He still give me the best in every way for my life.






aku tak sangka dalam banyak perkara.






dan aku tak kata dah berjaya . tapi so far boleh dah panjat syukur tanpa henti sebab peluang aku tak sama macam org lain.






dulu SPM 5A je pahtu pegi matrik pun tak dapat pointer yg tahap dean list.
tapi lagi sekali Allah bagi peluang masuk U untuk rebut balik peluang tu.insyaAllah :')
sepanjang aku dah 19 tahun kat dunia ni macam macam dah aku belajar.tapi tak lagi tahap tinggi macam kau orang .macam mana nak berubah . macam mana untuk jadi matang.proses pengenalan diri segala macam proses yg mungkin tak dapat nak cerita semuanya dekat sini.tapi diri ni dapat rasa.cuma hari hari doa supaya DIA dapat beri dan kita dapat buat yang terbaik dalam hidup ni.













No comments: