assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Saturday, April 14, 2012

Tiga

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

 assalamualaikum!

holallaaa.haihaii.ehemehem.takyah nak ramah sangat la kan :)
dah la kau tu pemalas nak update belog,nak update pulak cerita entah ape ape jek.takde langsung kaitan dengan yang hidup mahupun mati.kisah hidup kau aje.bajet orang nak baca la.jangan perasan Datuk K yang glamer sgt la.haih.

korang *ececehhh bajet ramai jek yang baca kan :D
aku nak cerita pasal tiga.tapi bukan kisah orang ada tiga biji kereta yang besar tu.bukan jugak cerita madu tiga.ewahhh kau kemain punya panjang lagi intro.huh.
okay,yang satunya ialah : *sila eksaited
tu diaaaaa !

 Ni la dia cerita pertama aku.Kau jangan nak gelabah buat muka mintak simpati tanya ape bnde tuuu.huh.leklek,aku nak cite la nie.itulah skema pemarkahan SPM utk tahun 2011.aku dapat dari sumber sensasi yang takyah nak dipercayai sangat : Facebook la.ape lagi kan (:

masa mula mula aku tengok gambar ni ada la jugak sendu yang berlagu di jiwa.ewahhh.ye la,gila ke apa . patutlah berbondong bondong dapat A+ dan tak ramai yang gagal.lepas tu pulak,markah G=0.MEMANG PENDIDIKAN 2011 TERBAIK LA SEPANJANG 5 TAHUN.KANN ?
jangan salahkan pelajar kalau masuk U nanti ramai yang jatuh tak bangun bangun sebab mereka telah disedapkan dengan markah sebegini.

aku memang emosi.malas nak pkir dah,kalau tak aku yang sewel >.<

aku tau kau dah ngantuk baca kisah first.pastinya dalam hati korang tu..elehhh ni aje ke citenye.takde la gempak mana.lagi gempak kesah Aaron Aziz warga asing tu menang ABPBH.HAHA.tak siapa nak layan sekali aku ketawa ke ? okay,move on to the next story.


berlagak sombong betul.mcm kau sorang jek dapat kan ?

gempak tak ? gempak tak ? huahuaa.aku tau korang akan cakap ishish budak ni,baru nak pergi temuduga dah berlagak.dah post kat blog.beriye jek macam la kau menang award ABPBH haritu.halamakkkk haii.

takpe,manusia yang keji cam kau memang pkir camtu jek dalam otak.itulah manusia yang nak menjatuhkan sesama sendiri namanya =='
alhamdulillah,aku dapat pergi TEMUDUGA untuk kali pertama ? perasaan aku kau jangan tanya.sebab ... aku cuak la ! aku pun tak tau la apa punya soalan diorang akan tanya.sebelum ni kerja aku duduk rumah jek,macam dah tepu otak.elakkan jek karang dia tanya dua darab dua aku jawab sepuluh.malu kat budak tadika.harhar.aku cuma nak korang doakan semuanya berjalan dengan lancar jek sepanjang temuduga tu.Insya-Allah :')

yang third apa ye ?

oh ye,pesanan tuan blog ni cakap thanks to all bloggers,silent reader,stalker yang sudi baca entri dia yang selalu mengarut meraban tanpa isi ni.tapi dia cakap jugak,kalau nak follow dia cakap thanks :)
rajin rajin la komen entri meraban dia,tapi dia akan follow blog orang ikut ikhlasnya hati dia.

ni TUAN BLOG yang cakap.aku bukan TUAN BLOG.AKU OWNER BLOG jek.

adiosa.!


1 comment:

shila shahila said...

oh dapat interview? pergi tak? and hows the interview? *kepoh hehhe!