assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Saturday, January 28, 2012

Merajuk.

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 

 assalamualaikum!


heyhooo.okayy fine.aku tau korang semua pekak dan buta buta sekalian.sampai tak nampak aku tegur korang kan.dah.tak payah nak pujuk pujuk sangat la..aku dah merajuk pandai la pujuk diri sendiri.puas hati la kan aku cakap macam tuhh.

ape punye entri hari nie pun aku tak tau la.tapi serious aku tak paham one thing.kenapa lelaki tak suka layan perempuan yang kiut miut nie merajuk? haha.bukan perempuan yang vogue  jek yang kena pujuk lelaki merajuk kan.ehh ade ke lelaki merajuk sampai buat muka duck face empat belas inci ? ade kott.namanya lelaki-mintak-terajang-.kihkihhh.


perempuan memang la kuat merajuk.cepat terasa.sikit sikit sensitif.ala.kau pujuk sikit cair lah dia.ape kau nak kecoh sangat dengan perempuan merajuk ? aku pulak,kalau aku merajuk aku akan diam.hhu.tapi kalau orang tak faham camne aku merajuk konfem akan tegur aku cam biasa.sia sia jek aku merajuk dengan orang yg tak paham nie.cis.


jangan tanya sebab aku merajuk.banyak kott.aku mesej kau tak balas pun boleh jadi sebab jugak.sometimes la.kau cakap benda benda unexpected pun aku boleh merajuk.entah.kekadang benda remeh kau buat dekat aku pun nanti aku merajuk tau.nak cakap aku over ? lantak la.



tapi aku merajuk pun acah acah jek pun sebenarnya.acah mak enon mak aku cakap la.nie ayat aku,korang jangan tiru pulak.sepak ( read as : beca ) lelaju karang.koma masuk icu pulak.padan muka.hhhii.

kalau aku merajuk : "merajuk setahun" << ayat konon konon merajuk habis leteww. 
haha.actually,kalau aku merajuk,takyah susah la.belanja Mcd PUN CUKUP.hehe.okbai.nie entri gedik gedik namanya.aku dah boring sangat kan.

adiosa !

5 comments:

El said...

kalau perempuan merajuk laki pujuk. kalau lelaki merajuk, perempuan pulak merajuk balik

AzwanRamli said...

wow....suker hijau..evergreen..erm,besela jiwa perempuan kan halus...

ayien :) said...

el >> sebab perempuan kan memang gedik . *haha,mengata diri sendiri

azwanramli >> hihi.aku ske hijau sebab aku kan pencinta alam sekitar :D #ayatperasan#

Niki Razali said...

waktu PRU nnt kalau ko dah boleh mengundi, aku tau sape yg ko pangkah nnt.. hahaha!!

Kalau sekali sekala merajuk ok la, tp kalau da selalu sangat, mau disepak2 nya itu org..

ayien :) said...

niki razali >> haha ! diam diam la,aku nk pgkah yg mane pun :P

merajuk kdg2 comel kan , merajuk selalu gedik.hehe :)