assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Monday, January 16, 2012

Dah berapa hari aku pening pikir benda sama aje.akhirnya,ada pun jalan penyelesaian,

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ 
 assalamualaikum!

korang,semalam aku tidur hampir ke pukul 3 pagi.yeahh,hamekk kau.main mesej habis-habisan sampai tertidur.tu lah dah aku bedal tidur jek kan dari siang ^^


dah berapa hari nie aku just fikir benda yang ntah ntah,benda yang merepek meraban.benda yang memang tak pernah tersimpan dalam kotak memori aku pun sebenarnya.senang cerita,kat mana mana lubang kepala hotak aku memang takde la benda benda nie semua (:







#zayn malik#
#hafiz irfann-trending kat twitter#


dah berapa hari sey aku tertanya tanya sapa hafiz irfann nie yg org duk sibuk sibuk kat twitter.smpai jadi trending.org kata dia nie muka sama mcam zayn malik.padahal,zayn malik tu pun aku tak kenal kau tau tk.kau dah tau ? kau diam laaahhh.!just shut up and drive,haha :))

last last aku tau pun dari google and twitter gak siapa makhluk dua orang nie.!

pesanan aku pulak,jangan lupa follow aku kat twitter,kbai,adiosa !

2 comments:

Zaza Fakharuldin said...

klu x leh tdo bace la ape yg telah disunnah kan n thaaan. klu x leh jugak pi jumpe dc. hihi

ayien :) said...

kesan byk sgt tidur siang.gini la jadinye kan ><