assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Thursday, September 1, 2011

Syawal Dua Ribu Sebelas/1432 Hijrah.

assalamualaikum!


first day raya.cerita aku tak sehebat org lain.entri pun tak pnjg,okay!


firstly,nak buat ucapan raya dulu.


selamat hari raya maaf zahir batin untuk semua reader(s),those 140 dearest followers,(tak sangka!),nuffnanger (s),blogger(s),stalker(s) and all people yang kenal aku,tau!tau!


yg penah bbual dekat Facebook tak dilupakan jugak.sudi ye cik adik akak abang pakcik sekalian melayan diriku yang hingusan berjagung dan mentah lagi nie.thanks for the tip.nanti saya akan praktikkan .hehe ^^


secondly,pasal blog.


tau,mesti korang nak cakap aku dah lama menyepi kan?! sorry guys.i have no more time for those blogging things.as for the time being,time is gold you know.i have to cut down most of my times from social networking.trust me,i'll be back!


bukan suka suka taknak balas kunjungan balas korang.tapi tau jek lah kan.i have more important things to do ^^ 


thirdly,last and terakhir.


doakan AKU tau.utk SPM yang menjelang tiba.doakan segalanya dipermudahkan.dapat result boom boom!


okay,the end,bye!