assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Monday, June 6, 2011

Selamat Tinggal =)

assalamualaikum!

heyyahoii.agak agak korang aku nak berjalan ke mana pulak kali nie?seperti yang korang sedia maklum,aku memang kuat berjalan kan.keja aku time cuti sekolah cenggini pun berjalan aje lah kerjanya.that's why Allah bagi aku demam utk beberapa hari time cuti macam nie untuk kurangkan sikit aktiviti perantauan aku nie ha.walaupun aku hanya ke bilik air,ruang tamu,serta ke bilik adik aku.hehe :) 
semalam aku dah tawaf satu Angsana dan Mydin.TAU TAK KAT MANA TU?NAK TAU DATANGLAH JOHOR BAHRU.kalau ikutkan hati nak aje aku ke Danga Bay.alah yang selalu Jomheboh buat.kat situlah tempatnya.berzaman kau aku tak pergi sana.tapi,adik aku yg lelaki pulak tak nak ikut.haishh.ngada ngada betul.kalau tak boleh meronggeng.kan?kan?


enough said.sebenarnya aku takde lah nak pergi mane sangat pun.tujuan aku merantau kali nie adalah untuk satu niat yang suci lagi murni serta setulus hati.ewahh.macam nak pergi majlis agama jek bunyinya.tak pun nak pegi mengembala kambing tepi rumah kan.


ehem.sebenarnya aku dah nak balik hostel pun.tapi bukan hostel Teknik Johor Bahru lah.nak pindah hostel pulak.hostel same jek.boring jugak kan.sekali sekala tukar angin tak salah rasanya.mana tau hostel baru aku nie lagi best ke.kan?kan?


my new hostel is at the Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Johor Bahru.SMKA KAU!!!terrorist macam aku masuk SMKA?huh.jangan tak percaya lah.see the leg.kau ingat aku takde rupa budak SMKA ke.gedik gedik aku,gonjeng gonjeng aku,ronggeng aku still layak jejakkan diri nie ke SMKA.ohh bangganya diriku.wee :D:D


aku memang lah layak wei sebab program yang aku nak join tu kem easy add math.haha!aku ade kem jek kat sane.bukan berpindah pun.sayang weh hostel Teknik JB.gila kau.aku banyak peminat kat sane.hehe :D:D kang aku pindah habes tak tidur diorang sepuluh hari sepuluh malam.tak baik buat orang terseksa.tak salah kan sekali sekala PERASAN?gasaklah,blog aku!hehe ;);)


aku akan pergi kem tu for four days and three night.hari Jumaat baru balik.konpem gila aku akan rindu belogsepot nie =') korang jangan sedih tau aku  pegi.doakan aku dapat belajar dengan tenang dan aman tanpa sebarang masalah.Insya-Allah.


aku excited nak pergi sebab aku akan dapat jumpe kawan gaduh aku masa sekolah rendah dulu.nama dia Zulaiha Rahman.search ah kat FB.dulu,dalam darjah 4@5 dia pindah sekolah.then,aku memang tak baik ngan dia teruslah kan tak amek kesah dah pasal dia nie.tapi,aku dapat tau lah dia nie pandai budaknya.UPSR&PMR dia dapat straight jek.


time kecik kecik dulu aku suka tarik rambut dia.sampai dia nangis kau.jahat tak aku?Gangster JB betulkan aku?



then,aku jumpe dia balik pun dekat FB.so,kitorang chat,comment and flashback memory tu semua together.hehe.serious aku rasa kelakar jek bila ingat balik.hopefully,kalau aku jumpa dia besok,dapatlah jadi kawan baik yang betul betul baik kan.yeah.i really hope for that.



lovenote;niat asal nak tulis entry pendek jek.hehe ^^