assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Saturday, March 5, 2011

Gian Dah Tahap Gaban (:

assalamualaikum!

sebulan tak balik rasa mcam lain pulak bila mengadap FB,BLOG DAN YOUTUBE.lagi lagi Facebook sebab mcam banyak jek dah berubah.haiyoo.pening kepaloo eden.naseb baik isi isi entry blog ni tak berubah. tetap bermotivasi mcam dulu.orange tak pernah kurang dan lebih.tambah menarik adalah!cuma tak de lah mantul sangat macam baju sekola aku.kan?kan?lihat gambar ini :

petunjuk
 oren-pengawas
hitam-pengawas perpustakaan
putih-budak luar biasa


KAMI REMAJA HEBAT!10 A++ UNTUK KAMI.TETIBA AKU SEKARANG GIAN NAK LETAK VIDEO JE KALAU DAH UPDATE STORY.SO,ENJOY WATCHING THIS VIDEO...




nota kaki :: gembira horey horey sebab hari ni sekola lah kawan kawan!ade kursus Bahasa Melayu tuu ;)

No comments: