assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Saturday, March 5, 2011

Baik Takyah Ade PAKWE Kalau Hidup Terkongkong.

assalamualaikum!

kali ini isu yang nak diutarakn memang takde kaitan atau segala bagai hubungan dengan aku langsung pun.takyah nak buat inferens sebab aku ade pakwe lah aku menulis mcm ny.sorry hokeh.aku budak sekolah tak main lah bnde ny semua.cehwahh.aku takde pengalaman sangat.jadi aku amek pengalaman orang lain untuk buat cerita. naseb korang lah kan.sesape terase aku tak nak amek kesah.


firstly kenapa aku cakap ade pakwe jek terkongkong?ade sesetengah perempuan aku tgok tlalu mgikut smpai pakwe KEAGUNGAN mereka smpy ape pkwe dia cakap semuanya nak diikutkan jek.nak ditaati sepatuhnya mcam dah jadi husband and wife.kalau yg tak kuat iman tu siap bukak segala aurat lagi lagi kalau pakwe cakap nak tengok makwenye free hair.sanggup lah siak.kalau aku dapat pkwe mcm ny dah lame aku pang laju laju kiri kanan.buat menyemak jek lelaki macam ni hidup kat muka bumi.

lepas tu.dah bukak aurat.kekadang terpaksa pulak pmpuan ny mnipu mak bapak semata mata nak sangat kuar dengan jantan KESAYANGAN yang konon boleh bagi segala bnda ada dalam dunia ny untuk dia.cakap nak kuar beli buku sekali jadi minah bohsia.call girl.kesian sikit kat mak bapak korang wahai perempuan muslimah sekalian boleh tak.penat jek menatang kw bgai minyak yang penuh.kw buat diorang mcm tu.

kalau kat sekolah tak boleh rapat hatta berkawan apatah lagi bercakap dengan budak laki sebab takot pakwe marah.lagi parah kalau pakwe jenis suka pasang mata mata.dan lagi tak syok pakwe satu kelas/sekolah yg jenis suka sangat perhati  gerak geri makwe dia.makwe dia pulak relakan jek diri diperlakukan sebegitu rupa.konon konon tanda setia.pooodaahh.bukan SUAMI ISTERI pun lah.takyah nak mcm tu sekali.sungguh aku pun naik menyampah.


jangan bagi nombor phone kat member lelaki.jangan keluar dengan lelaki lain wlupun ade kwn prmpuan ramai ramai.itu jangan.ini tak boleh.mcm gtu dilarang,mcam ni pulak ditegah.ehh mampos tak layan lah kalau aku.takat nak jadi pakwe jangan lah lebih lebih.belum tentu kawen pun.alangkan org yg bertunang pun boleh putus apatah lagi korang yang baru nak menceburi dunia berpakwe makwe.takyah feeling lebih sangat.kalau kita yg pmpuan ny ikut sangat cakap dia lepas tu dia blah ngan awek lain tak merana kw dibuatnya.sia sia jek kau ikut cakap dia selama ni kan.


penat lah wehh tulis panjang panjang.korang layan jek lah video nyh.lagi best kott.


nota kaki :: mcam BEST jek kursus BM tadi =)

No comments: