assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Wednesday, February 2, 2011

Aku Nak Mintak Mahaappp.Walau Pun Bukan Hari Raya OK!

assalamualaikum!

KORANG,soryy bebanyak tau.aku sesungguhnya malas+tak sempatkan diri utk terlalu berblogwalking macam DOLU DOLU.so,sesape yg dah dropby tu tenkiu hokeh!aku kan al maklum,busy.SANGATT.hehe :)

gosip tak berapa nak baru , sekarang ramai sangat yg jadi copycat Cik Epal. serious.siap nak ade cursor pelangi yg mcm dia tu lagi.blog dia memang best.but,be yourself sudaah.

aku rase balik rumah kali nyh aku mcm nak hentak pale otak adek aku smpy bersepai.korang tau nape?makin dia besar dia kurang ajar.erghh.aku cakap dia tak nak dengar pon.habes semua tmpt penuh dengan harta benda dia..berserak dah rumah tu dibuatnya.hampeh betol.siap boleh halau aku balek hostel lak tuu.aku malas nak penatkan tgn aku hentak dia. =.=

aku nak post entry baru pon tarak ideaa.oh yea,esok anniversary.jieya ajak aku keluar.hape korang egt kami couple ke?eitt.mane ade.esok 3.2.11.means,setahun lah aku dah in TIJB yg ENERGETIK sekarang dengan oren oren tuu,kan?kan?tapi,still takde kata putus lagi. (",)

ehh,thanks sesape yg dah follow aku.aku balas jugak kunjungan korang  nanti and later on.oke?jangan lah sedih. (ape kw pkir kw glamer sgt nak cakap mcm nyh).Ade aku kesah?WEHEE :)

nota kaki :: nak tukar lagu baru kat blog.ade idea tak?ttbe aku jadi gila lak layan lagu nyh .jom headbanging! (giloo dah).aku tau,korang nak cakap.nak SPM patutnye dekatkan diri dengan Allah.tak nak dengar boleh turn off. ;')




videokeman mp3
Chapter Four – Avenged Sevenfold Song Lyrics

3 comments:

al_hakim said...

xpe2..sy maafkan..huu..

ikaavie said...

HAHA ayien layan Avenged Sevenfold :D
BESTTT >.< ! !

kepochicomel said...

al_hakim : tenkiuu... :)

ikaavie : yeahh.rockk...!