assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Sunday, January 16, 2011

She Is The Birthday Girl ;)

assalamualaikum!


waaa.dua minggu sudah baru gua dapat online pluss tmbh tolak bahagi dengan update cerita.nafsu tulis panjang panjang tengah tak ade.just nak wish Happy Birthday jek kat member sorang nyh.




budak nyh dah lah cantik.plus pandai pulak.nmpk tak aku kipas dia di situ?full lagi.huhu.memain jek ok!name dia juliana.aku rembat dia punya gambar pon dari FB dia.hee ;) aku satu sekola ngan dia dari sekolah rendah lagi.satu kelas dari darjah 3 ke 4.aku tak engat lah pulek.smpy darjah 6 then naik secondary pon same kelas,tau!Anggerik utk nama kelas sekolah rendah dan utk menengah pulak UM.HUHU.

then,mase upper form aku and dia separate.dia sekarang sekolah kat sn johor.dia nyh ade best friend namedly amalina.aiseymen dua dua budak nyh teramat lah pandai.amal sekarang school same ngan aku kat teknik JB.dia nyh kiranya selalu pegang ranking kelas dengan skola lah.Jue pon same kat sane.tak mcam aku.mcm hampeh.tapi SPM GEMPAK LAH TU KAN?INSYA-ALLAH...

aku tabik spring melantun melantun kat Jue nyh sebab dia suka ajar member2 dia sebaik mungkin sampai kiteorang faham.rendah diri pon ye jugak.tapi aku kagum gak dekat dia sebab sentiasa hormat kat cgu.serious,susah nak cari member mcm kw!ini bukan bodek.

Jue pyer birthday actually mase khamis ari tu.aku taw aku post lmbt,kan!al maklum.budak hostel mne jaringan internet semua nyh.so,sendirik faham lah yer.aku doakn kw dapat ape yg kw impikan dalam hdup kw tau JUE!Semoga urusan seharian dipermudahkan oleh Allah dan mendapat 10 A+ dalam SPM 2011 tauu.

nota kaki :: adess.hwk dan kelas saling mencuri perhatian.

2 comments:

aNnE said...

happy best day utk dia;)

Anonymous said...

Saya sudah dimaksudkan untuk posting tentang sesuatu seperti ini di halaman web saya dan anda memberi saya ide. Cheers..