assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Sunday, December 26, 2010

SEGMEN JOM BERKENALAN

assalamualaikum!

terimas lah kat hyper and akak selipar korea then edd pulak sebab tag aku bnde alah ny!i really appreciate it so much!

creator of the segmen :: pakcik lokman

oke,jom kenal kenal dengan aku!huahaua!
ape lah yang kw mengarut kan!

soalan pertama sampai tujuh.ready ready....


-Apakah status anda (Single,berpunya,berkahwin,bercerai)..ceritakan sedikit
 korang rase?aku opkos lah single mingle triangle!huhuu.ape lah yg aku kemengarutan sesangat nyh!serious!aku tak ske in a relationship nyh!

-Ceritakan tentang diri anda  (cth:asal..pekerjaan..belajar katna..bil anak.cita2..bla2.bla..)
my full name ikut dalam FB(ehh slh!IC!) Norain Ismail.hye sebaris name itu aje,ok!sangat simple lagi mimple dan begitu mudah utk diingati,betul tak kengkawan??haisyy.jgn cepat cepat perasan oke!asal dari JB(originally Johor!bukan cetak rompak)aku,takde keje selain dari study then life as students nowadays tak lengkap tanpa FB dan blog gtuu.tapi aku atw tahap kerajinan aku untuk update blog besi buruk yang dah boleh bwat recycle nyh tersangatlah rendah serendah batu bata di jalanan.(err...!)aku ade anak tekak,anak mata,anak kucing...lagi?ha.tu aje kot!cita cita nak jadi profesional english teacher!satu sifat buruk yang memang ketara jelas dalm diri ialah tak suka menunggu hatta 1 minit sekalipun!sangat benci menunggu.peminat tegar kepada coklat dan kekadang aiskrim.lahir bulan April. (4/4/94)
berusaha untuk mendapatkan 10 A+ DLM SPM 2011.cayok bebeh!

-Ceritakan tentang Blog anda(promosi la sikit)..

mula menjalankan operasi pembukaan secara rasmi bulan JUN tahun ni gak lah.ehh.nak cerita ape lagi ek?hmm.menulis tentang kehidupan seharian dan jugak kekadang adalah barang sedikit untuk korang kan.ade jugak cerita tentang backstabbers and pengkhianat dalam dunia maya.muehee :)

-Apa pandangan anda tentang dunia blog?

sekarang nyh dunia blog dah makin maju dengan pelbagai tutorial dari blogger yang semakin canggih ! ade nuffnang lagi!blog aku jek kan takde?actually tak paham lah aku ape bnde tuu?

-Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog..
mari ramai ramai meriahkan industri blogging neh!

-Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda..

cerita cerita yang aku lalui sudah tentu tak sama dengan orang lain kan?pandangan aku sudah tentu berbeza dengan manusia manusia lain sudah tentunya.keunikan itu terletak pada mata pembaca blog.dan juga pada cara persembahkan cerita aku!

-Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
-------Tarik nafas dulu..excited kan jawab soklan ni..heheh)-----------

OKEY!dalam bebanyak soklan aku paling suka untuk jawab yang ini!nak lompat lompat kegumbiraan dulu!lompat si katak lompat!lompat lah tinggi tinggi!ehee :) aku memang akan terus berblogging selagi ade kudrat dan kalau ditakdirkan nafsu aku untuk berblogging memang panjang.sebab mase aku form 2 dulu aku pernah berblogging,tapi blog tu ditutup sebab paras kemalasan aku datang ! aku mempunyai impian setinggi gunung himalaya yang tak tercapai dek akalku iaitu untuk menjadi kan blog aku ny lagi berinformasi dan bermanfaat.Insya-Allah!






4)Tagged 4 orang rakan blogger anda(jangan lupa ingatkan dorang!)..


oke!aku nak tagged ::




5)Linkkan entry anda ke ruangan komen...maseh

sudah !

6)Tarikh tutp sampai 3 Januari 2011~

ngee :) hari ni baru 26 HB.the day after christmas!

3 comments:

:Cikgu Akim: said...

suka baca sumer jawapan..nice story!semoga berjaya capai segala impian dihati~

kalau ada masa sudilah melawat rakan2 yg join segmen ni kat blog saya tau...

salam perkenalan dri saya bakal guru SP n Biology~

pss:erk..tetiba rasa tua dpngill pak cik..tidakkkkk,,,baru 20 k!!hahaha

dayanadarmawi said...

heyy , nice blogg ! rjen2 la dtg jenguk my blog . dontforget to follow me keyh hee :)

O'gosh said...

Selamat berkenalan...