assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Tuesday, December 21, 2010

Rinduu :)

assalamualaikum!
 



from my official FB

korang rase kan klw korg salah seorg mmber aku kat FB,ape yg korang nak komen tntg status aku nyh?HAHA.tak pon.korg nak like aje,boleh gak kan.huhu,agak agak korang yg tersayang terchenta nyh siapa lah ek yg aku rinduu tuh.muahhaa.cpt cpt teka.kahkahh.bedekah dekah aku ktawe mcm pontianak tak egt dunie.duli hape aku.kan.kan.ok straight to the story.jgn bebel panjang panjang lagi ok!

setelah hmpir lame aku memendam rase,akhirnyer aku nak jugak cakap yang aku rindu gilak sama hostel.haisyy.tp kan..lagi 2 minggu *kurg dari tu sbnrnyer* kami budak yg lahir tahun 94 akan hadapi tahun SPM.aku rasa nak meraung sekuat hati,bule tak?aku taw msty blh,kan?kan?lntak aku lah.blog aku.selfish sungguh lah kaw ayien.tapi kan,hwk aku lom siap.cmner ek.pdn mke diri sndiri.ske kan aku nyh bwat keje last minute.jgn ikut ye kwn kwn!


aku mcm tak pcy yg cuti dah nak abes.tahun 2010 dah nak akhir.aku nak cter psl aku rndu hostel lah.rndu senior.tak habes habes aku dok mmbebel dari tadi kan.knfm korg boring.rnduu nak bratur pnjg pnjg kat public phone time lps prep mlm.dlm kul 11-11.30 actually wktu telefon.tp kdg kdg time kul 11.45 ade jek lagi yg telefon.siapa lagi kalau bukan pelanggar undang undang tegar macam aku kan.yg lain pon ade jek sbnrnyer.tp kami nyh memang tak mkn saman.sorry ok!

then aku jugak rnduu kat hostel sebab nak tgok budak budak prep aku yg memang gila gila tuhh.hee :) sorry guys,jgn marah k!prep kay 1 sentiasa gempak abes dengan keletah kami yg sentiasa mencuit hati serta usus badan.haha :) especially dapat senior yg sentiasa chill and sporting abes tuu.ape ktrg bwat kadang kadang diorang juin jugak.tu yg best tuh.kpale gonjeng jek semua.main layan kepala aje.mse prank brthday org kami lah plg kreatif nak kenakan org.nakal kan kami.antaranya si tat and si hyper,shasha dan mummy sendiri pon pernah kena!pdan mke kitorang!main main simbah air sampai havoc 1 asrama then kena diri depan rumah wrden.smpai bwat mcm mcm post kat dpn umah cgu tuhh.yg konon konon nak lalu lalang siap ade yg bagi tabik spring.elehh.aku taw korang jeles tak dapat mcm kitorang,kan?

banyak banyak rnduu nak tgk tat makan maggi.smpai meleleh leleh air mata wa cakap lu!perghh.aku pelik nengok budak nyh.dia nyh kategori hntu maggi gak ah,tapi kan..final exam dia gempak beb!english dia power abes.dah dah ok!kmbg lagik kang tat tu!ahaa ;) 
kwn baik dia sehidup semati semampus ariena.budak nyh kan aku miss gila nak tgok dia nyanyi.peace arie!diorang memang BFF abes.yelah smpy dapat award besties pasang selipar mase jamuan kelas.arie paling best kalau dia nyanyi sebab dia selalu lupe lirik.kalau kitorang dengar dia nyanyi shasha dengan penuh dengki suruh kitorang semua senyap.baik tak ktorg?nak dgr arie nyanyi.heh!hormat lah konon.nnty bila dia dah tak hafal lirik nnti dia just humming  hmmm....ikut rentak lagu tuhh .best kan?

si ayang pulak kan pntg diberi peluang.mula lah tu nak tunjukkan bakat dia .nama komersial dia cik artis.bercita cita besar.suara kw pon best kan.klw dia nyanyi knfm best prep tu jadinyer.si aslina dengan suara dia yg super duper kuat tuhh.budak nyh ade banyak name.dot.hyper.as.tapi plg selalu org panggil dia dot lah.huhu.budak bijak seantero Keusahawanan 1.dari awal tahun no 1 tuh dia jek kan.gmot pulak kan kalau org jmpe dia.msty tye "kw rndu aku tak" haha.kapten asrama nyh wehh next year.hebadd!pengerusi badar si malin takdelah gonjeng macam kitorang kan.selalu nasihat kitorang.baik kan.kitorang jek selalu wat dang dengan ape dia cakap.kesian kw kan?doakn kitorang berubah jadi baik taw,malin!tapi dia selalu jugak gurau gurau yg agak kasar dengan aku!tapi aku layan jek.hehe :) shasha and suraya and alya.bape banyak and da..same same jek layan pale otak.kitorang memang selalu mereng bersama.shasha suara dia tu blh buat aku pekak kot.kuat gler.zaim pulak budak badar.vie.one of my friend yg paling rapat kat prep.dia story ape kat aku,aku layan jep.the same thing with  her!thanks babe!



nak tau lagi?lagi dan lagi?tunggu episod kedua.wahh.dah mcam drama pulak doe.

nota kaki :: akhirnye!coklat dari langkawi sampai jugek!nak menyantap jap. ;)

4 comments:

+akufobia+ said...

ngapp.

+akufobia+ said...
This comment has been removed by the author.
mish cokat said...

nak coklat jugaaaaaaaaaakkkkk =)

tat :) said...

BHAHA. bykk jugk kw sebot nme aq. patutlahh asyikk tersedakk jea. ngahaha. tengss beb. rinduu kw jugk. btw. url aq suda tukrr lah yng. http://meeniemumtat.blogspot.com