assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Monday, December 27, 2010

Contest Aku Fobia Dengan Dot Dot...Apekah Itu?

assalamualaikum!

aku rasa ny kali kedua aku nak masuk contest kot.si *aslina  ade tag aku contest orang paling ramai dalam satu gambar.tapi,sorry lah eh!aku tak dapat masuk.gambar mane aku nak cekau kalau dalam folder image aku yang paling ramai dalam satu gambar pon takat 20++ org gtu jek.ok!back to the this contest.terima kasih pada kak dayana coz dah tag bnde alah nyh kat aku!wee :) selagi aku terdaya nak join contest yang orang tag/anjurkan,aku masuk ok!



penaja kepada contest nyh,seorang budak kecik yang baru habis PMR.budak yang baru nak naik umurnya.cik sri juju nama orangnya!

ha?ape agaknya yang aku fobia kan?actually ade banyak!tapi salah satu antara bebanyak tu ialah:

-
-
-
-
-
-
-


jeng jeng jeng!


euww,ape nyh?hee :) bahasa inggeris is frog.Bahasa Melayu is katak.ngee :) sungguh aku geli geli nengok katak der!aku memang tak berani nak pegang.selalu aku nampak katak dekat longkang ke parit ek?(aku tak kenal mne satu longkang o parit)yang dekat belakang rumah menambah rasa ralat kat hati.peh!lagi lagi kalau yang gemuk bunting.serious doe.aku kegelianyang teramat!sorry lah aku takde lak pic mase kegelian aku nengok bnde alah tu.

tag 6 org yang special ::

tat
gmot
b
adah
hyper
dear follower.

nota kaki :: tapi tgok Putera Katak MACAM BEST PULAK,KAN?




2 comments:

Fxysche Nas said...

uwaa..geli gak..
lebih2 g kalau tgk katak tu kembongkan kerongkongnye tu secara dekat2..eeeee

p/s goodluck contest!! ;)

sri juju said...

haha , geli jugak :PPP


btw , thanks join and all the best :)