assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Monday, November 29, 2010

Khas utk KAU dan KAU!

Assalamualaikum...

ttbe aku rase mcm nak mletop!argh...hari nyh aku memang nak mrh .suddenly,aku rase mcm kat dunia maya nyh sememang nyer ramai hypocriters!sgt byk.huh!know why?sbb aku rse cm dye menyebok dgn ap yg aku bwt dlm hdop aku.eh pmwpn miss sengal seabad sedunia..kw tak tau ape ape psl aku nak cter lbeyh lbeyh lak..kan?BLJR MENGENAL SESEORG DLU SBLOM MENGHAKIMI,BLH TAK?

korg tau tak if aku rajen online kat mner mner social website pon ape kw heran ha?internet bkn kw yg byr lah sengal.aku tw kw msty jeles kan ta dpt online selalu.eh blah lah.back to your root.kw tau mner?kubur beb!tu ha.yg selau pggl pggl kw.org klw tak sdr dr cm uw lah kan?eh kw tak sdr ke kw tu dah byk mncapap kat skola.smue org pon bkn sume ske dgn kw.habes mate tu ade utk tgok JANTAN.abes sume org kw nk mnt.kw JAKON eh mnh ngok LELAKI.enough lah weh.

kw main komen2 ngan aku then korg kutuk aku.eh meh aku luku kpale kw.kw pkir aku nk sgt ker jd fb mmber kw.tak hengen lah.seb bek jek kan.aku tak tau perangai kw yg sbnr mce tu.memag sgl lah lu bangla.
pluss,kw bleh kn kutuk mak aku.eh kw lpe ek nk SPM.kw maseh hdop ats muka bumi Allah,dan kw pyer dosa tu ditulis dicatat oleh malaikat.aku doakn kw dpt hdyh lah eh.ap gne hrta byk,ade drjt,konon lah..kw bleh suka aty nk ngata aku tnpa tau prkara sbnr.aku mls jek nk mrh2 directly kat kw..sbb aku tau tuhan ske org yg sbr.klw aku nk aku blh cr no hp korg utk call and mrh .TP AKU MLS NAK BAZIR KREDIT UTK ORG YG ADE SAKIT MCM KORG NYH!TAU SAKIT APE?SAKIT JIWA,OTK,AND HATI.SAKIT NYH SUME KORG JEK YG BLEH HEAL SNDR.

then,KTERKN LAH AKU KOL KW,baru kw tahu btape halilintar mmblh buminyer suara aku.siapkn lah dr kw utk-NYA.eh kw kan nk prgi umah DIA.tp kw sebok wat dosa sana sini ek.sian.prgi SANA t bykkn doa tw.spy mlot kw tu jd sebaik baik tdk.dan,jgn lpe doakn kwn baik kw yg aku dgr cg kter dye lesbian.doakn biar dye jd pmpwn sejati eh derr.
aku doakn kw selamt prgi and balek.spy klw kw balek blh mnx maaf ngan mak aku and aku.taw!sorry,aku ta nak lah follow kw.geli.mce bler lak kw ade BOYFRIEND?ke kw SS?lpe lak.kw kan ta pnh tgok lelaki kan..

KW TAK SKE AKU?SO WHAT?CKP LAH DPN2.BAIK2.BAGI REASON.INSYA-ALLAH AKU LEH TRIMA.DAN PERBAIKI KESILAPAN AKU?EH TAMBI TAMBI SEKALIAN.PHM TAK.TU LAH.PDN MKE.SPE SURUH KW KUTUK AKU.TAK SKE NGOK ONLINE SELALU?DELETE AKU.TAKAT KAMU DAN KAMU.TAK BWK MSLH LAH PADA AKU.BKN AKU HIDUP MENGEMIS MNX KAT KW.
.
nota kaki:: klw terase naseb lah kan,spe sruh kw mengata aku tnpa tahu cter sbnr!

4 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

uiks!!cik adik maniiiiiiiiiiisssssssssss..senyum2..marah2 sambil berkerut2 xelok dik..jom kawan ngn akak je la..heeee..sabar ye.. :)

Ayuni said...

hehe

sabar jela

:)

adrina razali said...

huhu , macam taw je ayien cite pasal sape ... chill yaa :) ta mao marah2 .

cik ayien said...

rossa:: cik adik nyh tgh brsbr lah..klw tak nk jek lmpg merek tuu ;)

ayuni:: yeahh..sbr!

adrina:: thank god u know!