assalamualaikum wahai pengunjung sekalian !! thank youu sudi datang

Tuesday, November 30, 2010

Last Day

assalamualaikum...last entry ker??hehe.sjek jek kan..nk bwat gmpk..

adess,pnt capek deh!hehe ;) hmm...seharian berblogwalking..akhirnyer..naik sedkit traffic blog nyh.alhamdulillah.blh tau mcm mcm lagi through dyeorg pyer blog.yg bls kunjungan tu thanks eh!tinggalkn jejak korg tau kat cbox.kat mister linky pon blh.hehe.klw rajen lg,jgn lpe follow follow ok.hurmm.terima lah wajah terbaru dr cik ayien nyh.hurmm.hw about my blog?hopefully ok.ade sorg mmber bru join industri menulis blog nyh.meh tgok blog si tat nyh.
MARI BACE BACE ;)


hari nyh aku nk story psl bln 12.tau tak aku rce starting besok lah kan aku akn jrg update blog and on fb.coz aku dah jnji ngan Pn Aishah MAK AKU TU nk stdy hard on that month.hmm.thn godaan beb!huh!doakn aku bjy tau.aku rce,aku kna abeskn mmbce wihin one whole month.novel sastera bm and bi utk f5 yg aku pnjm dr aja tuh..korg,doakn aku dpt thn nafsu nk online kay..nak settlekn hwk.nk bce bku.peta mnda sume sbjek.nk wat lthn sume sbjek.hmm.CANDIDATE 2011.YEAhh...ready...GO!!!!!!

nota kaki: alhamdulillah,tambi tu dah pon delete cik ayien dr friend fb dyer.huh!go ready go...SPM!


3 comments:

Anonymous said...

Wow! Terima kasih! Saya selalu ingin menulis dalam sesuatu situs saya seperti itu. Dapatkah saya mengambil bagian dari posting Anda ke blog saya?

cik ayien said...

yer boleh.

Anonymous said...

http://eekshop.com
This software also facilitates on the town all over the telling everywhere over the going to be the make any difference of going to be the points out of an all in one native many many years This software has made going to be the Birth Chart straightforward or easy in order to use