Posts

Showing posts from February, 2011

KAMI BUKAN ARTIS TAPI KAMI POPULAR!

Image
assalamualaikum!
haisyy camne leh top of the pop kalau tak jadi artis?pelik tak?cepat cakap PELIK BIN AJAIB.kini,tidak lagi.dengan pembersih febreeze.anda mampu melakukannya.aduihh.melalut pulak.sebenarnya aku nak cakap pasal lain lah.serious takde kena mengena dengan pencuci febreeze ni.
huihh.korang,sungguh lah aku sukaaaa nengok orang orang mcam ni.semuanya glamer sebab Youtube.Melda Ahmad pun dah jadi femes sebab Youtube.dah jadi artis pun.berlakon dalam cerita gadis semasa sunsilk lagi.huyoo.

ingat lagi tak teacher shida?the art of miming.pun dah keluar tv.huh!popular.meletop. semalam aku nengok sendiri(bukan secara live).dia kat TV9.program FBI.betol lah mereka nyh semua hebat.hebat mencipta idea.


sape lagi popular sebab Youtube?cepat cakap.okey.Najwa Latif !betul uh.dia dah buat cover utk Lagu Maher Zain InshaAllah VERSI BM lagi .sedap dok suara dia.cepat pergi check channel dia.budak Johor,tu yang aku tambah suka!

then,tau tak lagu Luahan Hati?kalau korang hari hari dok belek inte…

Aku Nak Mintak Mahaappp.Walau Pun Bukan Hari Raya OK!

Image
assalamualaikum!
KORANG,soryy bebanyak tau.aku sesungguhnya malas+tak sempatkan diri utk terlalu berblogwalking macam DOLU DOLU.so,sesape yg dah dropby tu tenkiu hokeh!aku kan al maklum,busy.SANGATT.hehe :)

gosip tak berapa nak baru , sekarang ramai sangat yg jadi copycat Cik Epal. serious.siap nak ade cursor pelangi yg mcm dia tu lagi.blog dia memang best.but,be yourself sudaah.
aku rase balik rumah kali nyh aku mcm nak hentak pale otak adek aku smpy bersepai.korang tau nape?makin dia besar dia kurang ajar.erghh.aku cakap dia tak nak dengar pon.habes semua tmpt penuh dengan harta benda dia..berserak dah rumah tu dibuatnya.hampeh betol.siap boleh halau aku balek hostel lak tuu.aku malas nak penatkan tgn aku hentak dia. =.=
aku nak post entry baru pon tarak ideaa.oh yea,esok anniversary.jieya ajak aku keluar.hape korang egt kami couple ke?eitt.mane ade.esok 3.2.11.means,setahun lah aku dah in TIJB yg ENERGETIK sekarang dengan oren oren tuu,kan?kan?tapi,still takde kata putus lagi. ("…